arwa.cz

Služby- personálních agentur

Co jsou to služby personálních agentur?

Mnoho lidí se ptá, co si představit pod pojmem personální služby a jak funguje poskytovatel personálních služeb. Zde vysvětlíme, proč se mnoho firem i jednotlivců spoléhá na personální služby.

Rozdíl mezi přenecháním a zprostředkováním zaměstnanců

Obecný pojem “personální služby” zahrnuje přenechání a zprostředkování personálu. Přenechání je dočasné přidělení zaměstnance klientské společnosti poskytovatele personálních služeb.

Zprostředkování zaměstnání je situace, kdy je uchazeč umístěn přímo do klientské společnosti. V případě zprostředkování zaměstnání je pak novým zaměstnavatelem klientská společnost, nikoliv poskytovatel personálních služeb.

Jak funguje personální agentura?

Cílem personální agentury je splnit stejnou mírou přání a požadavky uchazeče i společnosti. Personální agentura je tedy spojovacím článkem mezi oběma stranami; tento vztah se také označuje jako “trojstranný vztah”.

Uchazeč uzavře s agenturou práce pracovní smlouvu a obdrží odměnu podle srovnatelných mzdových podmínek společnosti zákazníka. Aby mohl být uchazeč pronajat klientské společnosti, musí existovat smlouva o pronájmu zaměstnanců mezi klientskou společností a agenturou práce.

Jaké jsou úkoly personálního disponenta v agentuře práce?

Plánování zaměstnanců je v agentuře práce velmi důležitým prvkem. Personální disponenti jsou prvním kontaktním místem pro uchazeče a společnosti a starají se o zaměstnance. Postarají se o všechny jejich potřeby. Personální disponent zajistí, aby byl zaměstnanci poskytnut vhodný pracovní oděv a v případě potřeby zajistí i ubytování. Zároveň je kontaktní osobou pro zákazníka.

Personální disponenti proto potřebují mimo jiné dobré komunikační schopnosti, empatii a flexibilitu.

Mezi úkoly patří:

  • Získávání nových zákazníků a udržování stávajících zákazníků
  • Vyvíjení individuálních řešení pro zákazníky
  • Nábor personálu
  • Vedení pracovních pohovorů
  • Vypracování smluv o přenechání zaměstnanců budoucím zákazníkům
  • Personální poradenství a mnoho dalšího

Výhody agentury práce pro uchazeče

Rychlost a snadnost

Zejména u poskytovatelů personálních služeb je proces podání žádosti velmi rychlý a jednoduchý. Například u společnosti ARWA Personaldienstleistungen s.r.o. obdržíte odpověď do 24 hodin od obdržení vaší žádosti. To vám ušetří čas a peníze při hledání práce.

Snadný vstup do kariéry

Naše široká síť a kontakty na klientské společnosti zvyšují šanci uchazečů na snadnější získání práce. Vyplnění přihlášky je prvním krokem k budoucí kariéře.

Servis a poradenství

Ve společnosti ARWA Personaldienstleistungen s.r.o. máte k dispozici osobní kontaktní osobu, která vás podporuje a radí vám po celou dobu přijímacího řízení a pracovního zařazení u klienta. ARWA navíc nabízí pracovního asistenta a osvědčený kompletní servis!

& ;

Výhody agentury dočasného zaměstnávání pro firmy

Krátkodobá a dlouhodobá personální řešení

Flexibilita je pro agentury práce nejvyšší prioritou. V případě krátkodobého nedostatku zaměstnanců nebo ekonomických změn může agentura práce reagovat rychle a pružně. Společnost ARWA Personaldienstleistungen s.r.o. poskytuje kvalifikované pracovníky pro širokou škálu oblastí pro krátkodobé nebo dlouhodobé personální požadavky.

Úspora času díky rychlému obsazení

Rychlé a snadné zajištění personálu pro naše zákazníky prostřednictvím online žádosti o zajištění personálu. Jednoduše ji vyplňte, když máte požadavek na zaměstnance, a ušetřete spoustu času při náboru!

Jednotlivé koncepty

Poskytovatelé personálních služeb uplatňují různé koncepce pronájmu a zprostředkování zaměstnanců. U společnosti ARWA Personaldienstleistungen s.r.o. získáte individuální koncept – přizpůsobený vašim přáním, představám a požadavkům. To vám umožní soustředit se na vaši hlavní činnost a účinně čelit nedostatku zaměstnanců.

Informace o nas

Kdo je ARWA Personaldienstleistungen s.r.o.?

Společnost ARWA Personaldienstleistungen s.r.o. spojuje žadatele a firmy již více než 40 let. V České republice jsme již o roku 2016 na trhu. Mezi naše cíle patří vytvářet profesionální budoucnost pro uchazeče, doprovázet naše zaměstnance šťastně až na nejvyšší kariérní úroveň, nabídnout všem žadatelům novou perspektivu.

Jak se mohu ucházet o práci u společnosti ARWA Personaldienstleistungen s.r.o.?

Rychle a pohodlně pomocí našeho online formuláře:& ;ZAŠLETE NÁM SVŮJ ŽIVOTOPIS

Nachází se společnost ARWA také v mé blízkosti?

Určitě! Zde najdete naše pobočky v České republice:& ;Vyhledávání poboček

Proč bych se měl ucházet o praci ve společnosti ARWA Personaldienstleistungen s.r.o.?

Je to jednoduché: nekomplikované hledání práce, kompetentní poradenství a velký výběr pracovních nabídek.

Velké množství nabídek práce může uchazeče zpočátku zahltit. Proto vám nabízíme pracovního asistenta, který vás podporuje při hledání práce a navrhuje vhodné pracovní nabídky přímo pro vás. K dispozici je také možnost spekulativních aplikací. Nechte si kvalifikovaně poradit a my pro vás najdeme tu správnou práci!