arwa.cz
Obsah

Jak probíhají pohovory u nás?

Pohovor Nábor ARWA
Obsah

Stručný přehled o ARWĚ

Pokud jste zatím neslyšeli o naší společnosti, rádi vám poskytneme krátký přehled. ARWA Personaldienstleistungen s.r.o. je personální agentura, která se specializuje na dočasnou práci a pronájem pracovních sil v České republice. Naše společnost pomáhá zaměstnavatelům najít kvalitní pracovníky na dočasné projekty nebo v době, kdy potřebují rychle náhradu za zaměstnance na mateřské dovolené nebo na dovolené.

Jako zaměstnanec ARWA Personaldienstleistungen s.r.o. budete mít přístup k mnoha výhodám, včetně:

  • Flexibilní pracovní doby
  • Rozmanité pracovní příležitosti
  • Získání nových zkušeností v různých oblastech
  • Pravidelné platby a benefity
  • Podpora a poradenství od našich pracovních poradců

Kdokoli se může u nás přihlásit prostřednictvím:

  • ARWA – domovská stránka
  • Mailem
  • Sociální média (FacebookInstagram)
  • LinkedIn inzeráty
  • Osobně ve všech pobočkách

Naším cílem je pomoci vám najít pracovní příležitosti, které odpovídají vašim zájmům a schopnostem, a pomoci vám rozvíjet svou kariéru.

Co všechno je součástí pohovoru?

Během pohovoru se zaměřujeme na to, aby bylo příjemné a uvolněné prostředí pro obě strany. Chceme vás lépe poznat a zjistit vaše silné stránky a schopnosti. Důležité pro nás je také zjistit, jaké jsou vaše profesní plány a co očekáváte od vaší budoucí práce.

Naši pracovní poradci vám také poskytnou užitečné informace o pracovních podmínkách a benefitech, které můžeme nabídnout. Během pohovoru je důležité položit jakékoliv otázky, které máte ohledně pracovního prostředí, pracovních podmínek nebo jiných souvisejících témat.

V případě, že budete vybráni pro pracovní pozici, nejpozději do 3 dnů obdržíte další informace o procesu podání žádosti a případně vhodné zákaznické společnosti.

Další důležitou součástí pohovoru u ARWA Personaldienstleistungen s.r.o. je seznámení s pracovními podmínkami. Vysvětlíme vám všechny důležité informace o vašem pracovním místě, včetně vašich pracovních povinností a platových podmínek.

Dále se budeme ptát na vaše očekávání od práce a na to, jak si představujete svou budoucnost v oblasti zaměstnání. Věříme, že vaše pracovní přání a očekávání se shodují s našimi nabídkami pracovních pozic.

Během pohovoru vám také vysvětlíme, jak funguje spolupráce s naší agenturou a co můžete od nás očekávat. Naše spolupráce bude založena na důvěře, otevřené komunikaci a respektu.

Věříme, že pohovor s ARWA Personaldienstleistungen s.r.o. bude pro vás příjemným zážitkem a že se nám podaří navázat s vámi úspěšnou spolupráci. Pokud máte jakékoli dotazy ohledně našich služeb nebo procesu pohovoru, neváhejte nás kontaktovat.

Pokud jste přesvědčeni o tom, že chcete pracovat s námi, neváhejte se přihlásit na našich webových stránkách nebo nás kontaktovat e-mailem či telefonicky. Budeme se těšit na vaši žádost o práci a na setkání s vámi!

ARWA Personaldienstleistungen s.r.o
ARWA Personaldienstleistungen s.r.o

ucházejte se za 60 sekund

Jméno, Telefon, E-mailová adresa.

Více článků

Vzor životopisu

Úvod Životopis je základním kamenem každého úspěšného hledání práce. Je to první příležitost, jak udělat dojem na potenciálního zaměstnavatele a zdůraznit vaše dovednosti a zkušenosti.

SLEDUJTE HNED

Jak probíhají pohovory u nás?