arwa.cz
Obsah

„Jak funguje pohovor u ARWA Personaldienstleistungen s.r.o.?“

Obsah

Chcete-li se u nás přihlásit, máte k dispozici různé možnosti a cesty!

Kdokoli se může u nás přihlásit prostřednictvím: ARWA – domovská stránka Mailem Sociální média (Facebook, Instagram) Linkedin inzeráty Osobně ve všech pobočkách Jakmile obdržíme vaši žádost, budeme vás co nejdříve kontaktovat a domluvíme si osobní schůzku, abychom vás poznali. Pravděpodobně si teď říkáte, jak vám s námi pohovor půjde. Ukážeme vám několik tipů a poskytneme vám stručný přehled! Nepotřebujete dlouhý seznam všeho, co si potřebujete vzít na pohovor. Vaše platné dokumenty, váš životopis (v tištěné podobě), přibližně 15-20 minut a malý úsměv, jsou pro nás dostačující. Abychom konverzaci uvolnili, začneme malou promluvou.

Srdečně vás přivítáme a zeptáme se vás, jak jste si našli cestu sem. Naše formuláře (dotazníky na ochranu osobních údajů a osobní údaje), které musíte nejprve vyplnit, jsou samozřejmě velmi důležité. Pokud jste dosud neobdrželi žádné informace o naší společnosti a obecně o dočasné práci, rádi vám to vysvětlíme. Nyní je pro nás důležité vás poznat. Rádi bychom věděli, jaké jsou vaše profesionální nápady a přání a kdy nám budete k dispozici. Vaše předchozí profesionální zkušenosti a silné stránky jsou pro nás také velmi důležité.

Tip: Připravte se dobře na pohovor a buďte otevření novým nápadům! V organizační části objasníme vaši pracovní dobu a další proces podání žádosti. Snažíme se zorganizovat vaši pracovní dobu co nejlépe dle vašich představ. Nejpozději do 3 dnů obdržíte další informace o procesu podání žádosti a případně vhodné zákaznické společnosti. Přihlaste se hned teď, abychom vás mohli osobně poznat!

Těšíme se na vás!

Picture of ARWA Personaldienstleistungen s.r.o
ARWA Personaldienstleistungen s.r.o

ucházejte se za 60 sekund

Jméno, Telefon, E-mailová adresa.

Více článků

„Jak funguje pohovor u ARWA Personaldienstleistungen s.r.o.?“