arwa.cz
Obsah

„Jak funguje pohovor u ARWA Personaldienstleistungen s.r.o.?“

Obsah

Chcete-li se u nás přihlásit, máte k dispozici různé možnosti a cesty!

Kdokoli se může u nás přihlásit prostřednictvím: ARWA – domovská stránka Mailem Sociální média (Facebook, Instagram) Linkedin inzeráty Osobně ve všech pobočkách Jakmile obdržíme vaši žádost, budeme vás co nejdříve kontaktovat a domluvíme si osobní schůzku, abychom vás poznali. Pravděpodobně si teď říkáte, jak vám s námi pohovor půjde. Ukážeme vám několik tipů a poskytneme vám stručný přehled! Nepotřebujete dlouhý seznam všeho, co si potřebujete vzít na pohovor. Vaše platné dokumenty, váš životopis (v tištěné podobě), přibližně 15-20 minut a malý úsměv, jsou pro nás dostačující. Abychom konverzaci uvolnili, začneme malou promluvou.

Srdečně vás přivítáme a zeptáme se vás, jak jste si našli cestu sem. Naše formuláře (dotazníky na ochranu osobních údajů a osobní údaje), které musíte nejprve vyplnit, jsou samozřejmě velmi důležité. Pokud jste dosud neobdrželi žádné informace o naší společnosti a obecně o dočasné práci, rádi vám to vysvětlíme. Nyní je pro nás důležité vás poznat. Rádi bychom věděli, jaké jsou vaše profesionální nápady a přání a kdy nám budete k dispozici. Vaše předchozí profesionální zkušenosti a silné stránky jsou pro nás také velmi důležité.

Tip: Připravte se dobře na pohovor a buďte otevření novým nápadům! V organizační části objasníme vaši pracovní dobu a další proces podání žádosti. Snažíme se zorganizovat vaši pracovní dobu co nejlépe dle vašich představ. Nejpozději do 3 dnů obdržíte další informace o procesu podání žádosti a případně vhodné zákaznické společnosti. Přihlaste se hned teď, abychom vás mohli osobně poznat!

Těšíme se na vás!

ARWA Personaldienstleistungen s.r.o
ARWA Personaldienstleistungen s.r.o

ucházejte se za 60 sekund

Jméno, Telefon, E-mailová adresa.

Více článků

Vzor životopisu

Úvod Životopis je základním kamenem každého úspěšného hledání práce. Je to první příležitost, jak udělat dojem na potenciálního zaměstnavatele a zdůraznit vaše dovednosti a zkušenosti.

SLEDUJTE HNED

„Jak funguje pohovor u ARWA Personaldienstleistungen s.r.o.?“