arwa.cz
Obsah

Naše služba ARWA pro žadatele a firmy

Obsah

Společnost ARWA Personaldienstleistungen GmbH je jedním z nejlepších poskytovatelů personálních služeb v Německu. Díky více než 40 letům zkušeností v oblasti náboru zaměstnanců víme, co je třeba udělat pro udržení zaměstnanců a společností v dlouhodobém horizontu.

Hledáte novou práci? Pro nás to není žádný problém! Najdeme pro vás tu správnou práci snů, která vás bude inspirovat. Jsme tu ale také pro vás jako společnost. Najdeme pro vás vhodné uchazeče, kteří se ztotožní s vaší společností.

V tomto příspěvku na blogu bychom vám rádi představili naši službu pro vás jako žadatele a také pro vaši společnost.

Služba ARWA pro naše žadatele

Naši potenciální zaměstnanci jsou pro nás velmi důležití. Proto je pro nás velmi důležité, abyste si našli práci, která vám skutečně vyhovuje. Abychom vám hledání práce co nejvíce usnadnili, nabízíme vám na jedné straně našeho asistenta práce a na druhé straně naši nabídku nejlepších pracovních míst. Co se ale skrývá za Job Assistantem a jaké špičkové pracovní pozice vám nabízíme? Rádi bychom vám to vysvětlili podrobněji.

Asistent pro práci

Pro společnost ARWA Personaldienstleistungen s.r.o. je důležité, abyste u nás našli tu správnou práci. Za tímto účelem jsme pro vás vytvořili nástroj Job Assistant. S tímto asistentem máte jako uchazeč možnost vytvořit si vlastního asistenta pro práci.

Jak vytvořím osobního pracovního asistenta?

Do vyhledávání zadáte všechna relevantní kritéria a my ve společnosti ARWA Personaldienstleistungen s.r.o. vás budeme okamžitě kontaktovat, pokud pro vás budeme mít vhodné pracovní místo na skladě.

Jaká kritéria vyhledávání musím zadat? Nejprve zadejte název úlohy, tj. jakou činnost chcete vykonávat. Poté je třeba zadat požadované umístění a poloměr. Jinými slovy, jak daleko může být práce od vašeho bydliště?

Pokud jsou kritéria vyhledávání splněna, náš systém převezme všechny údaje pro vašeho osobního pracovního asistenta. Po zadání e-mailové adresy se můžete sami rozhodnout, v jakém intervalu vás budeme kontaktovat, až pro vás najdeme vhodnou práci. V dnešní době digitalizace můžete dostávat nabídky práce také přímo do svého chytrého telefonu. Velká výhoda pracovního asistenta ARWA? Už nikdy vám neunikne žádná relevantní nabídka.

Nejlepší pracovní místa v ARWA

Certifikovaná pečovatelka (m/ž/d)

Jednou z našich nejlepších pracovních pozic je pečovatelka (m/ž/d). Jako pečovatelka budete radit a pečovat o starší lidi, kteří potřebují pomoc. Pomáháte jim s činnostmi denního života, jako je jídlo, oblékání nebo osobní hygiena. V ambulantní péči spolupracujete jako peečovatelka s příbuznými a učíte je různým technikám péče.

Kde pracujete jako pečovatelka (m/ž/d)?

Jako pečovatelka pracujete v domovech pro seniory, v pečovatelských domech, ve službách ambulantní geriatrické péče, v hospicích a na ošetřovatelských a rehabilitačních klinikách. Vaše pracoviště se obvykle nachází na pokojích pacientů, v hygienických nebo ošetřovatelských pracovnách a v léčebných místnostech. Pracují však také v rekreačních a skupinových místnostech, stejně jako v kanceláři nebo na oddělení. V ambulantní péči pracujete převážně v domácnostech pacientů.

Co vlastně obnáší práce pečovatelky (m/ž/d)?

Práce pečovatelky je velmi důležitá. Tato profese je především velmi všestranná a jste v úzkém kontaktu s pacienty. Jaké jsou však přesné požadavky na práci pečovatelky? Nezbytnou dovedností je především psychická stabilita, která je nezbytná pro jednání s pacienty, kteří jsou někdy vážně nemocní nebo dokonce umírají. Důležitým přikázáním v této profesní oblasti je mlčenlivost. Jako pečovatelka nesmíte nic prozradit veřejnosti a při práci s údaji o pacientech musíte být velmi diskrétní. Kromě toho byste měli být komunikativní a mít dobrou empatii, protože jste v kontaktu nejen s pacienty, ale i s jejich příbuznými.

Protože v této profesi provádíte určitá pečovatelská opatření, měli byste mít také výrazný smysl pro péči a odpovědnost. Jak vidíte, práce pečovatelky je velmi rozmanitá. Ve společnosti ARWA Personaldienstleistungen s.r.o. vás rádi přivítáme v naší rodině jako pečovatelky (m/ž/d). Nabízíme vám vysoké šance na přijetí a také úkoly s mnoha možnostmi rozvoje a dlouhodobé zaměstnání v blízkosti vašeho domova.

Přihlaste se přímo zde a najděte si špičkovou práci pečovatelky (m/ž/d) ve svém okolí.

Pomocný pracovník (m/ž/d)

Pomocníky lze najít v nejrůznějších odvětvích. Zejména v manuálních profesích, v zemědělství, ale i v průmyslu se často setkáte s nekvalifikovanými pracovníky. Kromě toho je téměř vždy poptávka po nekvalifikovaných pracovnících. Co si ale pod pojmem pomocník vlastně představit?

Jak již pojem pomocník napovídá, jeho úkoly zahrnují především podpůrné činnosti. Potřebné znalosti, které pomocník potřebuje, se učí přímo ve firmě. Kromě toho máte jako pomocník možnost profesního rozvoje. Vzhledem k tomu, že již máte kontakt s jednou nebo více společnostmi jako pomocná síla, mohli byste již na místě získat nějaké pracovní zkušenosti.

U společnosti ARWA Personaldienstleistungen s.r.o. máte možnost pracovat v renomovaných regionálních společnostech s vysokou šancí na přijetí a úkoly s mnoha možnostmi rozvoje.

Obsluha CNC soustruhu (m/d)

Profese soustružníka CNC je stále populárnější. Co dělá obsluha CNC soustruhu? CNC je zkratka pro “Computerized Numerical Control”. Obsluha CNC soustruhu programuje, obsluhuje a kontroluje počítačem řízené soustruhy a obrábí na nich jednotlivé díly nebo celé série. Oblast činnosti obsluhy CNC soustruhu však do značné míry závisí na jejích předchozích znalostech a také na příslušné společnosti. Ale i bez speciálního vzdělání v oboru obrábění kovů nebo mechaniky řezání mohou zaměstnanci například upnout obrobek do stroje.

Kde najdou uplatnění CNC soustružníci (m/ž/d)?

CNC soustružníci se uplatňují především v průmyslových podnicích v oblasti obrábění kovů a kovových konstrukcí, jakož i ve výrobě strojů a nástrojů. Typickými oblastmi uplatnění soustružníků CNC jsou také konstrukce vozidel a výrobci elektromotorů, generátorů a transformátorů a také průmysl zpracování plastů. Práce obsluhy CNC soustruhu může být velmi rozmanitá a náročná v závislosti na produktech, které se ve firmě vyrábějí.

V jakých oborech mohou být zaměstnáni lidé bez odborného vzdělání v oboru obrábění kovů?

Jak již bylo uvedeno, tito pracovníci mohou například upínat obrobek ve stroji. Mohou také nastavit takzvaný “nulový bod”: to znamená, že stroj přesně ví, kde se nacházejí obráběcí plochy. Kromě toho mohou zaměstnanci měřit hotové obrobky pomocí posuvného měřidla nebo mikrometrického šroubu. Specialisté CNC mají samozřejmě další úkoly. Patří sem například podrobná kontrola kvality hotových obrobků, kontrola nástrojů, řezných ploch a řezných desek, ale také kontrola strojů.

Přesvědčila vás tato práce? Pak se staňte součástí rodiny ARWA a najděte si práci jako soustružník CNC na pobočce ve vašem okolí. Těšíme se na vaše odpovědi!

Kuchař (m/ž/d)

Další špičkovou pracovní pozicí ve společnosti ARWA Personaldienstleistungen s.r.o. je práce kuchaře. Co přesně ale kuchař dělá? Práce kuchaře je všestrannější, než si myslíte. Proto bychom vám to ve společnosti ARWA Personaldienstleistungen s.r.o. rádi podrobněji vysvětlili. Kuchař organizuje vše kolem kuchyně. Objednává vhodné potraviny, dbá na to, aby byly všechny důležité ingredience vždy k dispozici ve spíži, a připravuje jídelní lístky. Rozděluje také ostatní zaměstnance kuchyně a zná všechny recepty a postupy přípravy různých pokrmů: od předkrmů až po dezerty. Kromě těchto typických činností by měly být přítomny znalosti z oblasti obchodu, hygieny potravin a dietetiky.

Kde mohu pracovat jako kuchař (m/ž/d)?

Tato profese se vykonává především v kuchyních hotelů, restaurací a jídelen. Kuchaře (m/ž/d) však neustále hledají také nemocnice, domovy důchodců nebo výrobci hotových jídel.

Co je důležité?

Rozhodně byste měli umět pracovat v týmu, protože mimo jiné musíte přidělovat a instruovat zaměstnance a koordinovat všechny pracovní procesy v kuchyni. Vzhledem k tomu, že v kuchyni platí velmi vysoké hygienické normy, zejména pokud jde o dodržování potravinářských předpisů, měli byste být velmi opatrní a pracovat zodpovědně. Nesmíme však zapomínat na kreativitu, abychom dokázali sestavit chutné pokrmy a naaranžovat je tak, aby lahodily oku. Vzhledem k tomu, že se jedná převážně o práci ve stoje, hraje důležitou roli také fyzická zdatnost.

Ve společnosti ARWA Personaldienstleistungen s.r.o. bychom vám rádi nabídli možnost začít pracovat jako kuchař (m/ž/d), a to jak na začátku kariéry, tak jako zkušený specialista. V ARWA se můžete realizovat v moderním gastronomickém prostředí s mnoha aspekty a čelit novým výzvám. Nabízíme vám vysokou šanci na přijetí a dlouhodobé zaměstnání s možností rozvoje v blízkosti vašeho domova.

Vzbudili jsme váš zájem? Pak se přihlaste přímo zde a najděte si špičkovou práci kuchaře (m/ž/d) ve svém okolí.

Zámečník (m/ž/d)

Povolání zámečníka (m/ž/d) je jedním z nejstarších povolání. Zámečník samozřejmě nevyrábí pouze zámky a příslušné klíče. Jako zámečník (m/ž/d) také vyrábíte dveře a brány a provádíte opravy.

Jaké jsou úkoly zámečníka?

Typickými úkoly zámečníka je výroba obrobků, součástí, jednotlivých dílů a sestav z kovu. Jedná se o kovové konstrukce všeho druhu, např. schodišťová zábradlí, fasádní prvky, střešní krytiny nebo různé protisluneční prvky. Kromě toho provádí kontrolu kvality a vede záznamy o práci a údržbě. Mimořádně důležité je také dodržování ekologických norem. V zámečnické profesi stále ještě v mnoha případech existuje tradiční řemeslo. Tito profesionálové dnes samozřejmě používají také počítačem řízené řezací a frézovací stroje.

Chcete se profesně přeorientovat, nebo plánujete znovu nastoupit do tohoto oboru? Pak se podívejte sem.

Řidič vysokozdvižného vozíku (m/ž/d)

Další špičkovou pracovní pozicí u nás je řidič vysokozdvižného vozíku (m/ž/d). Jaké jsou úkoly řidiče vysokozdvižného vozíku? Jak již název napovídá, řidič vysokozdvižného vozíku přemísťuje zboží a zboží pomocí vysokozdvižného vozíku. Existují různé modely vysokozdvižných vozíků, které se mimo jiné liší systémem pohonu. Existují vysokozdvižné vozíky s elektrickým pohonem nebo s benzinovým či naftovým motorem, ale také vysokozdvižné vozíky s ručním pohonem. Tyto vysokozdvižné vozíky se nazývají například ruční paletové vozíky. Dalšími typy vysokozdvižných vozíků jsou například stožárové vozíky pro velké výšky nebo speciální vozíky pro vychystávání zakázek.

Co dělá dobrého řidiče vysokozdvižného vozíku? Dobrý řidič vysokozdvižného vozíku musí umět přesně manévrovat se svým vozíkem, aby zajistil bezpečnou přepravu zboží. Jaké jsou hlavní úkoly řidiče vysokozdvižného vozíku? Hlavním úkolem řidiče vysokozdvižného vozíku je nakládat a vykládat zboží. To znamená zvedání, stohování a překládání zboží ve skladech, skladech a výrobních závodech, ale i v přístavech nebo na staveništích.

Řidič vysokozdvižného vozíku má však i další úkoly, například vykonává různé administrativní úkony související s příjmem a výdejem zboží. K tomuto úkolu používá optický skener, čtečku čárových kódů a software pro řízení skladu. Dále provádí inventarizaci ve skladu.

Elektrikář (m/ž/d)

Ani práce elektrikáře (m/ž/d) není ve společnosti ARWA Personaldienstleistungen s.r.o. opomíjena. Práce elektrikáře je v současné době velmi oblíbená, a proto také patří k nejlepším pracovním pozicím na ARWA.

Jaké jsou přesné úkoly elektrikáře (m/ž/d)?

Elektrikář je zodpovědný především za plánování, instalaci, uvádění do provozu a údržbu elektrických systémů. Elektrikáři mohou svou práci vykonávat kdekoli. Vyskytují se však především v obchodě a průmyslu, v domácnostech, školách, nemocnicích a průmyslových závodech. Kromě toho se elektrikáři zabývají také opravami a údržbou zařízení, strojů, přístrojů a systémů a odstraňují případné poruchy a závady. Kromě toho činnosti zahrnují elektrické zapojení rozváděčů a zapojení systémů podle schémat zapojení. Kromě toho probíhají montážní činnosti a instalace a uvedení do provozu u zákazníka.

Ve společnosti ARWA Personaldienstleistungen s.r.o. máte příležitost začít pracovat jako elektrikář (m/ž/d). Jaké výhody získáváte od společnosti ARWA? S námi získáte přístup k nadějným společnostem s vysokou šancí na přijetí. Kromě toho nabízíme úkoly s mnoha možnostmi rozvoje a dlouhodobé úkoly v blízkosti domova.

Chcete u nás nastoupit přímo jako elektrikář (m/ž/d)? Pak klikněte zde a získejte jednu z našich nejlepších pracovních pozic elektrikáře ve společnosti ARWA.

Svářeč (m/ž/d)

V neposlední řadě bychom vám rádi představili profesi svářeče (m/ž/d). Nejprve si položme otázku, co vlastně svářeč dělá. Svářeč je kvalifikovaný pracovník, který se specializuje na svařování. Při svařování se dvě části spojují chemicky a fyzikálně tavením při vysokých teplotách.

Existují různé typy svařování. Rádi bychom zde uvedli nejdůležitější typy: MIG//MAG svařování (svařování v inertním plynu), E-svařování (ruční obloukové svařování), laserové svařování, svařování pod tavidlem, svařování v plynu (kyslíkoacetylenové svařování) a TIG svařování (svařování wolframovým inertním plynem).

Co přesně svářečka dělá?

Než svářeč začne svařovat, připraví obrobky nebo součásti, které se mají spojit. Nejprve hrany vyhladí bruskou, očistí je a upevní v požadované poloze. V dalším kroku svářeč zvolí správnou svařovací techniku a vhodný nástroj pro daný proces. Poté svářeč provede proces svařování. Kovy se díky teplu spojí. Po svařování svářeč zkontroluje, zda svarový spoj neobsahuje nečistoty, vady nebo trhliny. A na samém konci svářeč provede kontrolu kvality.

Kde hledají svářeče (m/ž/d)?

Svářeč má mnoho různých pracovních příležitostí. Mohou pracovat v podnicích zabývajících se zpracováním kovů, u výrobců automobilů a dodavatelů pro automobilový průmysl, ale také v lodní dopravě a v leteckých loděnicích. Svářeče však najdete i v mostních a stavebních konstrukcích. Povolání svářeče je však spojeno i s riziky. Vzhledem ke světlu, teplu a tvorbě výparů z tekutého kovu musí svářeči používat ochranné pomůcky. Jedná se například o svářečské brýle, svářečský štít, ochranný oblek a nehořlavé rukavice.&& ;;

Začněte svou kariéru u společnosti ARWA Personaldienstleistungen s.r.o. a zajistěte si práci snů jako svářeč (m/ž/d).

Naše služba ARWA pro vás jako společnost

Ve společnosti ARWA jsme vždy na vaší straně v otázkách zprostředkování práce a pronájmu zaměstnanců.

Najdeme pro vás personál v následujících oblastech:

  • komerční
  • technické
  • lékařské
  • ruční
  • průmyslové

Díky našim více než 40 letým zkušenostem víme, co je v různých odvětvích důležité. Naši dispečeři jsou vaší společnosti vždy k dispozici jako kontaktní osoby. Naši zaměstnanci jsou navíc vybaveni mobilním telefonem, a proto se s nimi můžete kdykoli spojit. To nám umožňuje přizpůsobit se vaší pracovní době.

Zažívá vaše společnost špičky objednávek a nedostatek zaměstnanců? Pro společnost ARWA Personnel Services to není žádný problém. Najdeme pro vás zkušené zaměstnance, kteří mohou pracovat ve vaší společnosti, abyste mohli projekty dokončit včas. Pro optimální flexibilitu a spolehlivost našich zaměstnanců je vyzvedáváme v místě jejich bydliště a včas je dopravujeme do jejich firem našimi firemními autobusy.

Společnost ARWA Personaldienstleistungen s.r.o. má více než 80 poboček po celé zemi, a proto může najít vhodného zaměstnance ve vašem regionu. To je také důležitý aspekt našich služeb zákazníkům. Kromě náboru na národní úrovni se věnujeme také náboru na mezinárodní úrovni. Zaměřujeme se především na východoevropské země, jako je Česká republika, Slovensko, Polsko, Maďarsko, Rumunsko a Chorvatsko.

Jak vás podpoříme při náboru?

Nejprve s vámi vytvoříme profil uchazeče a probereme, jaké dovednosti by měl požadovaný zaměstnanec mít. V naší rozmanité nabídce uchazečů pro vás zaručeně najdeme vhodného kandidáta. Jakmile pro vás najdeme vhodné uchazeče, převezmeme za vás veškerou správu uchazečů a za účelem předběžného výběru provedeme telefonické a video pohovory.

Řízení klíčových zákazníků

Náš Key Account Management, zkráceně KAM, je naším ústředním kontaktem a poradcem pro všechny zákazníky a pobočky, pokud jde o nabídky služeb pro zaměstnance, speciální požadavky zákazníků a neobvyklé dotazy a problémy.

Vedle organizace a realizace projektových úkolů z odborných oblastí pronájmu zaměstnanců a outsourcingu prací a služeb jako dodavatele jsou přebírány centrální úkoly regionální a nadregionální zákaznické a smluvní podpory.

Jaké služby nabízí společnost ARWA Key Account Management?

Key Account Management poskytuje podporu novým i stávajícím zákaznickým společnostem, stejně jako v případě nestandardních dotazů a požadavků zákazníků. Kromě toho KAM poskytuje podporu při navazování kontaktů s podniky a při dohledu a kontrole projektů. KAM se stará také o podporu zákazníků a smluv a o podporu projektů, tj. také o organizaci projektů a vyhledávání zákazníků, referencí a lokalit.

Naše služby

Personální řízení na pracovišti a v podniku

On-site i in-house projekty jsou určeny pro komplexní a důvěryhodnou podporu zákazníků a zaměstnanců. Veškeré provozní, organizační a administrativní služby příslušných zaměstnanců přebírá společnost ARWA Personaldienstleistungen s.r.o.. Kromě toho jsou všechny projekty prováděny v prostorách vaší společnosti.

Umístění personálu

Další službou společnosti ARWA Personaldienstleistungen s.r.o. je zprostředkování zaměstnání. Co přesně se děje při umísťování pracovníků? Jako firma můžete svého budoucího zaměstnance nejprve bez rizika poznat v rámci dočasného zaměstnání a poté se rozhodnout, zda a kdy ho do své firmy přijmete.

Kromě toho máte možnost převzít zaměstnance pracujícího pro vás od společnosti ARWA v rámci zaměstnaneckého leasingu. To znamená, že pokud jste se zaměstnancem spokojeni, můžete ho zaměstnat jako stálého zaměstnance ve vaší společnosti. Výhodou pro vás je, že se můžete předem rozhodnout, zda se zaměstnanec hodí do vaší společnosti.

Leasing zaměstnanců

Další důležitou službou, kterou vám nabízíme, je dočasné zaměstnání. Co to ale znamená? Dočasné zaměstnání znamená, že zaměstnanci jsou zaměstnáni u nás, ale svou práci vykonávají ve vaší společnosti. Kromě toho vám při pronájmu zaměstnanců umožníme mít zaměstnance k dispozici po omezenou dobu.

Kromě toho máte ve své společnosti větší flexibilitu. To znamená, že využití našich zaměstnanců vám umožní flexibilně plánovat personál. Zejména v době kolísavých objednávek, ekonomických výkyvů nebo nepředvídaných špiček objednávek. Společnost ARWA Personaldienstleistungen s.r.o. vám pomůže vyhnout se personálním překážkám.& ;

Máte také nižší náklady a méně administrativy, protože pro vás předem vybíráme vhodné zaměstnance z našeho velkého fondu zaměstnanců. To znamená, že nemusíte podstupovat nákladný náborový proces. Snižuje se také vaše administrativní náročnost, protože my, společnost ARWA Personaldienstleistungen s.r.o., připravujeme pracovní smlouvy s příslušnými zaměstnanci.

Outsourcing

V rámci outsourcingu jsou části vaší společnosti outsourcovány. To znamená: My, společnost ARWA Personaldienstleistungen s.r.o., začínáme ve vaší společnosti působit v jasně vymezené oblasti odpovědnosti nezávisle, odpovědně a případně s ručením omezeným.& ;

Jaké jsou cíle outsourcingu? Na jedné straně by se měly snížit režijní náklady a na druhé straně byste se jako firma měli moci soustředit na svou hlavní činnost. Díky více než 40 letům zkušeností v oblasti personálních služeb můžete při outsourcingu využít našich profesionálních znalostí.

Pro outsourcing existují následující typy smluv:

Smlouva o dílo

Smlouva o poskytování služeb

Smlouva o poskytování služeb

Je důležité si uvědomit, že outsourcingové projekty lze realizovat pouze za určitých podmínek. Promluvte si s námi o tom.

Potřebujete co nejrychleji kvalifikovaný personál? Pak nám zde zašlete svůj personální dotaz.

++ Z důvodu zjednodušení a lepší čitelnosti byl z blogu vypuštěn dodatek (m/f/d). ++

ARWA Personaldienstleistungen s.r.o
ARWA Personaldienstleistungen s.r.o

ucházejte se za 60 sekund

Jméno, Telefon, E-mailová adresa.

Více článků

Vzor životopisu

Úvod Životopis je základním kamenem každého úspěšného hledání práce. Je to první příležitost, jak udělat dojem na potenciálního zaměstnavatele a zdůraznit vaše dovednosti a zkušenosti.

SLEDUJTE HNED

Naše služba ARWA pro žadatele a firmy