arwa.cz
Obsah

Naše služby na trhu práce

Obsah

Jako společnost jste narazili na ARWA Personaldienstleistungen s.r.o. a zajímá vás, co z nás dělá špičkového poskytovatele personálních služeb a co vám nabízíme?

S více než 40 lety zkušeností a více jak sto zaměstnanci pracujícími v zákaznických společnostech jsme vaším kontaktem pro nábor personálu. Potřebujete nutně zaměstnance? S ARWA Personaldienstleistungen GmbH se můžete opřít a relaxovat, protože pro vás najdeme toho pravého zaměstnance! Můžete se těšit na následující služby: Dobčasné zaměstnání: Vaše společnost obdržela nepředvídatelně velkou objednávku? Chystá se nový projekt? Dosud jste nenašli vhodného zaměstnance pro své volné místo nebo nechcete vynakládat vysoké úsilí při podávání žádostí? Zaměstnanci neočekávaně opouštějí vaši společnost? Nebojte se! Z tohoto důvodu vám nabízíme dočasné zaměstnání. Hledáme a najmeme pro vás toho pravého zaměstnance a převezmeme celý proces žádostí! To vám ušetří čas, peníze a úsilí. Pomůžeme vám a po určitou dobu pokryjeme vaše náhlé personální potřeby! Existuje také možnost převzít externího zaměstnance do vaší společnosti na dobu neurčitou.

Nábor:&& ;;Není čas na drahé hledání uchazečů a zdlouhavé výběrové procesy? Nemůžete najít vhodného uchazeče o konkrétní pozici? Hledáte specialisty a manažery? Postaráme se o pečlivý výběr kvalifikovaných uchazečů a přivedeme s vaší společností správného uchazeče! Pokud se domníváte, že je žadatel vhodný – na rozdíl od dočasného zaměstnání – uchazeče trvale najmete. Správa na místě: Nabízíme nejen převzetí kompletního náboru personálu, ale také koordinaci vašeho kompletního plánování nasazení personálu na místě, pokud existují velmi vysoké personální požadavky. To znamená, že ve vaší společnosti je nasazen zkušený zaměstnanec společnosti ARWA Personaldienstleistungen s.r.o., který je tu pro vás přímo na místě. Outsourcing: Abyste se mohli soustředit na své hlavní podnikání a ulevilo se vám v personální správě, nabízíme vám předpoklad vašeho náborového oddělení. Převezmeme za vás kompletní procesy (personální vyhledávání – výběr personálu – organizace úvodního kola), abychom zvýšili vaši flexibilitu a podpořili přehlednost organizační struktury ve vaší společnosti. Můžete také těžit z našich odborníků na kariéru!

Pokud potřebujete personál, využijte služeb naší agentury.

ARWA Personaldienstleistungen s.r.o
ARWA Personaldienstleistungen s.r.o

ucházejte se za 60 sekund

Jméno, Telefon, E-mailová adresa.

Více článků

Vzor životopisu

Úvod Životopis je základním kamenem každého úspěšného hledání práce. Je to první příležitost, jak udělat dojem na potenciálního zaměstnavatele a zdůraznit vaše dovednosti a zkušenosti.

SLEDUJTE HNED

Naše služby na trhu práce