arwa.cz
Obsah

Personálni agentura vám poskytuje těchto 6 výhod

Obsah

1. Zabezpečení práce a směrovatelná měsíční mzda Myslíte si, že dočasní zaměstnanci nejsou nikdy trvale zaměstnání? Tento předpoklad je chybný! Jakmile jste podepsali pracovní smlouvu se společností ARWA Personaldienstleistungen s.r.o., jsme vaším zaměstnavatelem, jako poskytovatel personálních služeb. Máte stejnou jistotu jako u jiných zaměstnavatelů. Máte nárok na dovolenou a výplatu mzdy v případě nemoci. Kromě toho platí zákonná ochrana před propuštěním – agentury dočasného zaměstnání to také musí dodržovat. Je samozřejmé, že platíme příspěvky na zdravotní pojištění, sociální pojištění, pojištění pro případ nezaměstnanosti a pojištění dlouhodobé péče. My, jako personální agentura, můžeme samozřejmě mluvit jen za naši společnost. Naším denním cílem v rámci poskytování služeb je, že my se vidíme jako náborová společnost, která Vám umožní nástup do ověřených partnerských společností, které dlouhodobě mají zájem si vás, jako zaměstnance, převzít do kmene jejich společnosti.

2. Zažijte rozmanitost Zaručujeme, že dočasní agenturní zaměstnanci nebudou bez práce. Existuje spousta rozmanitostí – dočasná práce je ideální pro poznání nejrůznějších podnikových struktur v nejrůznějších oblastech.

3. Flexibilita v aplikačních oblastech Flexibilita je také jednou z mnoha výhod dočasné práce v oblasti kvalifikovaných a pomocných pracovníků. Možná byste chtěli překlenout určité časové období, nebo si prostě ještě nejste jisti, zda je pro vás určitá profese ta pravá. S dočasnou prací vždy zůstanete flexibilní a nejste vázáni na jednu oblast činnosti nebo na jedinou společnost. Tato flexibilita je velkou výhodou, zejména pro mladé profesionály nebo pro kvalifikované pracovníky, kteří hledají novou profesionální výzvu.

4. Snadnější vstup do profesionálního života Ideálním způsobem, jak zahájit svou kariéru, může být dočasná práce. Pracovní místa na dobu určitou, dávají mladým profesionálům a absolventům škol skvělé příležitosti vstoupit do světa práce. To vám dává příležitost získat počáteční zkušenosti, chcete-li poznat různé společnosti a získat specifické odborné znalosti.

5. Rozšiřte znalosti a navazujte kontakty V neposlední řadě se bohatství zkušeností rozšíří ve velmi krátké době. Dočasní pracovníci poznávají různé společnosti a odnášejí si nové, užitečné zkušenosti. Mimochodem, personální oddělení v implementačních společnostech to oceňují. A není neobvyklé, že nasazení tam otevře dveře. Pokud byl vstup do zajímavé společnosti úspěšný, může zde být trvalé místo.

6. Dočasná práce je odrazovým můstkem do světa práce Společnosti, které zaměstnávají dočasné pracovníky, jsou často inovativní střední nebo velké společnosti. Dočasná práce umožňuje pracovat pro extrémně vzrušující společnosti. Dočasné zaměstnání navíc nabízí společnostem v komerční oblasti příležitost otestovat know-how potenciálních zaměstnanců. Každému, kdo jako dočasný pracovník, uspěje a přesvědčí zákazníka o sobě a svých schopnostech, je poté často nabídnuto trvalé místo přímo v této společnosti. Zaměstnavatel tím zjistí, zda nový zaměstnanec plní očekávání a požadavky, zatímco už u nich pracuje, jako dočasný pracovník. Bez předchozího zaměstnání prostřednictvím dočasné práce by společnost podstoupila určité riziko. Pro zaměstnance se dočasná práce může ukázat jako skutečný odrazový můstek v kariéře.

Z toho mohou mít prospěch obě strany. Vzbudili jsme váš zájem? Pak se přihlaste zde → karlovyvary@arwa.cz nebo pod www.arwa.cz

ARWA Personaldienstleistungen s.r.o
ARWA Personaldienstleistungen s.r.o

ucházejte se za 60 sekund

Jméno, Telefon, E-mailová adresa.

Více článků

Vzor životopisu

Úvod Životopis je základním kamenem každého úspěšného hledání práce. Je to první příležitost, jak udělat dojem na potenciálního zaměstnavatele a zdůraznit vaše dovednosti a zkušenosti.

SLEDUJTE HNED