arwa.cz
Obsah

Váš kontakt pro personální poptávky

Obsah

Hledáte nové zaměstnance?

Jsme pro vás tím správným kontaktem! Aby bylo možné ideálně podpořit stávající i potenciální nové zákazníky personálním vybavením, musí být celý proces prodeje interně dobře strukturován. Proto je na každé z našich poboček k dispozici kontaktní osoba pro vaše personální dotazy.

Jaké výhody nabízí Váš osobní kontakt?

Jeho znalosti umožňují strukturovat celý proces a optimalizovat ho s ohledem na Vaše osobní potřeby. Jako kontaktní osoba pro Vás přebírá interní komunikaci, plánování a rozumnou koordinaci dat nasazení. Na požádání může vypracovat koncepci a zorganizovat naše komplexní služby, jako je poskytování ubytování pro zaměstnance nebo doprava. Chcete podat nový personální požadavek, ale máte otázky předem? Aby bylo možné v ideálním případě obsadit vaše volná pracovní místa, pani Vilk-Salajková, jako kontaktní osoba, Vám vyjasní základní aspekty, a funguje jako spojovací článek mezi Vámi a našimi pobočkami. Zde můžete odeslat svůj personální požadavek online: www.arwa.cz

ARWA Personaldienstleistungen s.r.o
ARWA Personaldienstleistungen s.r.o

ucházejte se za 60 sekund

Jméno, Telefon, E-mailová adresa.

Více článků

Vzor životopisu

Úvod Životopis je základním kamenem každého úspěšného hledání práce. Je to první příležitost, jak udělat dojem na potenciálního zaměstnavatele a zdůraznit vaše dovednosti a zkušenosti.

SLEDUJTE HNED

Váš kontakt pro personální poptávky