arwa.cz
Obsah

Co jsou personální agentury? A proč je využít…

Obsah

Zabývá se vaše společnost novými projekty, máte mnoho zakázek a chybí vám kvalifikovaný personál?

Získejte podporu od společností poskytujících personální služby při hledání vhodných kandidátů i při podpoře stávajících zaměstnanců. Personální agentura nabízí službu související s nasazením krátkodobého nebo dlouhodobého personálu. Zde se rozlišuje mezi dočasným zaměstnáním, náborem na hlavní pracovní poměr a dalšími projekty. Dočasné zaměstnání je řešením v případě, kdy společnost potřebuje krátkodobě zaměstnance na určitou dobu, k pokrytí sezónních špiček a nebo při momentálním nedostatku stálých zaměstnanců. Při náboru je kandidát umístěn přímo do vaší společnosti. To vám ušetří spoustu času v celém procesu náboru a své projekty tak můžete dokončit včas! Personální vyhledávání provádí poskytovatel personálních služeb nejen regionálně, ale i na národní a mezinárodní úrovni. Personální agentura do určité míry může ochránit problémová místa ve vaší společnosti. Ale nejen zaměstnavatelé mají výhody u poskytovatelů personálních služeb. Uchazeči (m / ž /o) mají velkou šanci získat práci ve velmi krátké době. ARWA Personaldienstleistungen s.r.o. nabízí svým uchazečům další servis, např. ubytování a dopravu. Využijte také naše kariérní experty! Naši odborníci na kariéru vám pomohou při výběru vhodného pracovního místa. Zajistíme, abyste úspěšně obsadili volná místa v různých oblastech. Naše nabídka služeb se netýká pouze dočasného zaměstnání a náboru. Svým zákazníkům nabízíme také “správu na místě” a outsourcing. „On-Site-Management“(správa na místě) znamená, že ve vaší společnosti je zkušený zaměstnanec společnosti ARWA Personaldienstleistungen s.r.o., který na místě působí jako kontaktní osoba. Abyste se mohli soustředit na své hlavní podnikání a nemuseli řešit personální správu, můžeme vám nabídnout také modul „Outsourcing“, převzetí části práce vašeho náborového oddělení. Převezmeme za vás personální vyhledávání – výběr personálu – organizace úvodního kola, abychom zvýšili vaši flexibilitu. S personální agenturou nenajdete pouze zaměstnance (m / ž / o) na určitou dobu, ale také kvalifikované stálé zaměstnance pro vaši společnost.

U nás najdete správné zaměstnání nebo správného zaměstnance (m / ž / o) pro vaši společnost. Protože reagujeme na přání obou stran!

ARWA Personaldienstleistungen s.r.o
ARWA Personaldienstleistungen s.r.o

ucházejte se za 60 sekund

Jméno, Telefon, E-mailová adresa.

Více článků

Vzor životopisu

Úvod Životopis je základním kamenem každého úspěšného hledání práce. Je to první příležitost, jak udělat dojem na potenciálního zaměstnavatele a zdůraznit vaše dovednosti a zkušenosti.

SLEDUJTE HNED

Co jsou personální agentury? A proč je využít…