arwa.cz
Obsah

Nábor pracovníků na národní i mezinárodní úrovni

Obsah

Žádní vhodní uchazeči (m/ž/o) v dohledu? ARWA Personaldienstleistungen s.r.o. je pro vás ideálním řešením!

Kromě aktuálních poboček poboček na území České republiky, máme od roku 2016 mezinárodní náborový tým ve společnosti ARWA Personaldienstleistungen s.r.o. Tento tým také pokrývá personální požadavky celé České republiky a řídí nábor zaměstnanců z Polska, Chorvatska, Rumunska, Maďarska, Slovenska a Ukrajiny. Všechny procesy jsou koordinovány z našeho náborového centra v Karlových Varech v České republice a tým se neustále rozšiřuje. Jaké jsou výhody vám to přináší? Volným místům se vyhýbáme, pozice lze obsadit rychleji. Rychlejší zajištění vhodného personálu a tím rychlejší zpracování objednávek. Zvýšené množství a kvalita žadatelů. Nedostatek kvalifikovaných pracovníků v Německu mohou pokrýt pracovníci ze zahraničí. Využívají se zaměstnanci s hodnotnými vlastnostmi. Získejte nové trhy. Zahraniční vztahy lze formovat pozitivně – mnoho společností má mezinárodní řízení dodavatelů. Rádi bychom vám poskytli osobní podporu bez ohledu na to, zda jste stávajícím nebo novým zákazníkem. Za tímto účelem přikládáme velký význam vysoce kvalitnímu náboru na národní i mezinárodní úrovni a zajišťování vhodného personálu.

Pro vaše dotazy je k dispozici náš online formulář, který můžete rychle a snadno vyplnit a odeslat nám. Obratem vás bude kontaktovat ta správná osoba, dá vám přesné odpovědi.

ARWA Personaldienstleistungen s.r.o
ARWA Personaldienstleistungen s.r.o

ucházejte se za 60 sekund

Jméno, Telefon, E-mailová adresa.

Více článků

Vzor životopisu

Úvod Životopis je základním kamenem každého úspěšného hledání práce. Je to první příležitost, jak udělat dojem na potenciálního zaměstnavatele a zdůraznit vaše dovednosti a zkušenosti.

SLEDUJTE HNED

Nábor pracovníků na národní i mezinárodní úrovni