arwa.cz
Obsah

Kde najít dobrou práci: Rady a tipy

Obsah

Na dnešním trhu práce může být hledání práce ohromující výzvou. Vzhledem k velké konkurenci a nejistotě v ekonomice může být obtížné zjistit, kde začít. Existuje však naděje – s trochou průzkumu a odhodlání můžete najít dobrou práci, která odpovídá vašim dovednostem a kariérním cílům. Podívejme se na některé z nejlepších zdrojů, které jsou pro uchazeče o zaměstnání k dispozici. V tomto článku vám prozradíme také nejlepší způsob, jak nalézt vaší vysněnou pracovní pozici!

Klíčové je navazování kontaktů

Jednou z nejdůležitějších věcí, které můžete při hledání dobré práce udělat, je navázání kontaktů. Vytváření sítí zahrnuje navazování kontaktů s lidmi, kteří již pracují ve vašem oboru nebo v oblasti, která vás zajímá. To může zahrnovat účast na veletrzích pracovních příležitostí, členství v profesních organizacích nebo dokonce dotazování se přátel a rodiny, zda neznají někoho, kdo zaměstnává lidi ve vašem oboru. Navázáním vztahů s lidmi, kteří mají znalosti o vašem oboru, získáte cenné informace o tom, co firmy hledají u zaměstnanců, a také o případných příležitostech, které se mohou naskytnout. Je to také skvělý způsob, jak zviditelnit své jméno a zvýšit své šance na nalezení dobré práce!

Vyhledávání pracovních nabídek na internetu

Dalším skvělým způsobem, jak najít dobrou práci, jsou internetové stránky s nabídkami práce online. Těchto stránek je opravdu mnoho a důležité je, najít tu správnou a především důvěryhodnou stránku! Tyto stránky umožňují vyhledávat pracovní místa podle:

  • lokality
  • odvětví
  • typu pozice (plný/částečný úvazek/pracovní poměr) atd.

Tímto způsobem můžete snadno a rychle zúžit výsledky hledání. Mnoho zaměstnavatelů navíc zveřejňuje své nabídky práce výhradně na těchto stránkách, takže můžete mít přístup k příležitostem, které nejsou uvedeny nikde jinde! Mnoho webových stránek s nabídkami pracovních míst také nabízí rady, jak psát životopisy a motivační dopisy a tipy, jak uspět u pohovoru – to vše jsou neocenitelné informace pro každého, kdo hledá dobrou práci! Pokud naleznete takovýto web, kde vám i skvěle poradí, máte vyhráno!

Pokud stále bádáte, zkuste to s Arwou

Kdo je arwa.cz? Jsme personální agentura a máme téměř 40 letou praxi a zhruba 4 300 zaměstnaných osob ve společnostech našich zákazníků. Máme velmi skvělé zkušenosti a profesionální know-how na úseku lidských zdrojů a recruitingu k tomu, abychom mohli vhodným způsobem dlouhodobě slučovat zaměstnance a podniky. To znamená najít vám vaši vysněnou práci! To je pro nás vždy samozřejmostí! Pozorujeme člověka a jeho profesní přání a dovádíme ho do cíle jeho profesních představ, přičemž mu poskytujeme individuální péči. Jsou-li naše zaměstnankyně a naši zaměstnanci zcela spokojeni, byla naše práce úspěšná.

Naše vize👇

Jsme agentura práce a vyhledáváme pro naše zákazníky spolehlivé zaměstnance a také naopak – vyhledáváme pro dané jedince skvělou pracovní pozici, která jim bude vyhovovat a kterou si zamilují! Jsme spojovací článek mezi zákazníkem a zaměstnancem. Zajišťujeme kompletní personální agendu a jsme spolehlivým průvodcem na pracovním trhu. V roce 2021 jsme rozšířili působnost na území České republiky novými pobočkami. Zároveň jsme již posílili interní tým, abychom pro naše zaměstnance byli vždy a kdekoliv k dispozici.

Naše zásady👇

  • Dodržujeme srovnatelné mzdové podmínky a tím zajišťujeme rovnocennost kmenových a agenturních zaměstnanců.
  • Rovnocennost je pro nás jednou z nejdůležitějších priorit. Tím zajišťujeme spokojenost na straně zákazníka a také zaměstnance.
  • Neustále se vzděláváme a snažíme být stále lepší.
  • Rekvalifikace zaměstnanců probíhá čtvrtletně a tím zajišťujeme stále nové možnosti spolupráce včetně rozšiřování našich služeb.
  • Spolupracujeme s korporátními společnostmi, kde nábor probíhá v pravidelných intervalech.
  • Jsme dobrým partnerem pro malé společnosti, kam dodáváme kvalifikované zaměstnance, a tím zajišťujeme plynulý chod výroby u zákazníka.
  • Našim zaměstnancům nabízíme kvalitní ubytování, a tím jim zlepšujeme životní úroveň.
  • Zároveň získávají benefity nad rámec srovnatelných mzdových podmínek.

Naše výhody 👇

Každého našeho zaměstnance vybavujeme OOPP (osobními ochrannými pracovními prostředky) dle přání našich zákazníků. Máme kompletně zařízený sklad, ve kterém máme k dispozici tyto věci:

  • pracovní obuv
  • montérky
  • trička s logem naší společnosti
  • mikiny
  • bundy a výstražné vesty.

Další speciální pracovní prostředky vždy objednáváme na zakázku.

Dobrá mzda

Zaměstnáme vás dlouhodobě a budete dostávat srovnatelné mzdové podmínky kmenového zaměstnance ve společnosti zákazníka.

Ubytování

Míra spokojenosti našich zaměstnanců závisí také na způsobu ubytování, proto se společnost ARWA Personaldienstleistungen s.r.o. obrací zády k obyčejným ubytovnám a zajišťujeme byty připravené k nastěhování. Záleží nám na komfortním ubytování a na potřebném odpočinku všech našich zaměstnanců.

Dovoz

Mobilitou ke spolehlivosti: To nás odlišuje od ostatních konkurentů. Vyzvedáváme naše zaměstnance v bydlišti a dovážíme je na pohovor do příslušné firmy zákazníka.

Návštěva úřadů

Byrokracii nemá každý rád. Proto jsou našim zaměstnancům v souvislosti s nutnými návštěvami úřadů na vyžádání k dispozici kvalifikovaní pracovníci, s jejichž pomocí je zajištěn bezproblémový průběh návštěvy úřadu. Nemusíte se tedy bát, že na vás spadne veškeré zařizování a papírování. Se vším vám pomůžeme a jsme připraveni opravdu na všechno!

Zálohy

Nezáleží na tom, zda nově začínáte nebo zda měníte obor práce, společnost ARWA Personaldienstleistungen s.r.o. vám z hlediska finanční podpory stojí po boku i v tomto případě a nabízí vám týdenní zálohy v souladu s individuální dohodou.

Co jsou to týdenní zálohy?

Záloha na mzdu je situace, kdy zaměstnavatel poskytne zaměstnanci část jeho nadcházející mzdy předem. To může být užitečné pro zaměstnance, kteří potřebují peníze před výplatním termínem, ale nemohou se jí dočkat. Týdenní zálohy jsou zaměstnanci poskytovány po nástupu do zaměstnání. Týdenní zálohy jsou zaměstnancům poskytovány pravidelně, obvykle každý týden. Existuje mnoho důvodů, proč může zaměstnavatel poskytnout zaměstnanci týdenní zálohu. Zaměstnanec například může potřebovat peníze na pokrytí neočekávaných výdajů nebo mu může chybět hotovost. Bez ohledu na důvod mohou být týdenní zálohy pro zaměstnance užitečným způsobem, jak se dostat k penězům, které potřebují.

Zastihnete nás i po pracovní době

Naši disponenti a disponentky jsou vybaveni mobilním telefonem, aby mohli být pro naše zaměstnance kdykoliv k zastižení. Pokud tedy potřebujete s čímkoliv poradit, naši zaměstnanci jsou vám vždy k dispozici. Nebojte se nás kontaktovat s jakýmkoliv dotazem!

Uhrazení nákladů za pracovní lékařské prohlídky, rekvalifikace a certifikace

Na základě celorepublikové sítě společnosti ARWA Personaldienstleistungen s.r.o. Vás podpoříme nejen při sestavování vašich životopisů, ale poskytneme vám i naše kooperace pro získání potřebných potvrzení a certifikátů.

Doprovod při nakupování

Jste ve městě poprvé nebo máte jazykovou bariéru? Žádný problém! Rádi vás na vašich pochůzkách doprovodíme. Nikdy na nic nejste sami! Nebojte se říct si o pomoc či radu! Nejsme pouze obyčejná pracovní agentura, ale snažíme se zachovat si především lidský přístup pro všechny naše klienty.

ARWA Personaldienstleistungen s.r.o
ARWA Personaldienstleistungen s.r.o

ucházejte se za 60 sekund

Jméno, Telefon, E-mailová adresa.

Více článků

Vzor životopisu

Úvod Životopis je základním kamenem každého úspěšného hledání práce. Je to první příležitost, jak udělat dojem na potenciálního zaměstnavatele a zdůraznit vaše dovednosti a zkušenosti.

SLEDUJTE HNED

Kde najít dobrou práci: Rady a tipy